"Avem o mare nevoie de ideile pe care le-a emis în viata sa Părintele Galeriu, de deschiderea sa, de iubirea sa cea fără hotare faţă de aproapele."
           " Părintelui Constantin Galeriu, Dumnezeu i-a dat şi darul acesta de a zidi bisericile sufletelor, mai ales ale tinerilor si cu precădere a ganditorilor, filosofilor, a celor care stăpânesc ideile si categoriile filosofice într-un fel sau altul.El, acelasi lucru căuta să zideasca în suflet : Biserica cea vie a Mantuitorului Hristos. Avem o mare nevoie de ideile pe care le-a emis în viata sa Părintele Galeriu, de deschiderea sa, de iubirea sa cea fără hotare fata de aproapele. Sa avem asadar credinta în Dumnezeu si sa-I fim recunoscători ca neamul nostru a odrăslit asemenea vlăstare, asemenea arbori roditori ca cei pe care-i descrie Biblia."
Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist
 
           Argument:

           - Să fie aceasta revista virtuala  un omagiu adus duhovnicului nostru  Părintele Galeriu care prin  viata sa exemplară ne-a învătat  slujirea, rugăciunea  autentică si intensă si mai ales iubirea neprecupetită.
           - Să fie şi o provocare continuă dar si o aducere aminte pentru ucenicii Părintelui Galeriu ; să ascultam si sa împartaşim mărturii si cuvinte de folos pentru mântuirea noastră , a copiilor noştri , a neamului nostru românesc pe care l-a iubit atât de mult !
           - Părintele Galeriu  a fost membru de onoare a Universitaţii Titu Maiorescu . La fiecare început de an universitar  prin parabola seminţei si pilda semănătorului  sădea in inimile studenţilor şi profesorilor,  dragostea pentru lumină , adevar si bucuria « cunoştintei «  ca dar al Duhului Sfânt.

Redactia

[+] Parintele Galeriu despre:
[+] Despre Parintele Galeriu (articole):
 
 

 
Motto:
 

"Omul se realizeaza prin trei dimensiuni:

1. prin propria lui zidire dupa chipul lui Dumnezeu
2. prin operele lui
3. si prin urmasi: fii sau ucenici. "

 
Parintele Galeriu
 
 
 
 
 
 
 
 
           Rezolutia recomandata: 1024 by 768 pixels sau mai mare
           Site-ul a fost testat in Internet Explorer 6.0, Mozilla FireFox 1.5.0.4, Opera 8.54
           Copyright © ucenic.go.ro
           Toate drepturile rezervate
           Pozele Parintelui Galeriu si articolele care apar pe site apartin proprietarilor de drept. Site-ul www.ucenic.go.ro nu isi asuma nici un drept fata de
           respectivele poze sau articole.